Blokhutten

/Blokhutten
Blokhutten 2016-12-05T11:47:58+00:00

Actie blokhutten

Sierbestrating Groningen heeft een groot assortiment actie blokhutten. Deze zijn het hele jaar rond scherp geprijsd en worden gratis thuisbezorgd. De collectie bestaat uit 11 modellen met een zadeldak of  een platdak allen gemaakt van 28 mm grenenhout.

Wij kunnen de blokhutten indien gewenst van te voren kleurloos of in kleur voor u impregneren. Verder kunnen de blokhutten worden voorzien van extra optie’s zoals dakshingles of EPDM i.p.v. dakleer, funderingsbalken en een dakgootset.

Actie blokhutten

Maatwerk blokhutten

Onze collectie maatwerk blokhutten zijn volledige aanpasbaar naar uw wensen. Zo heeft u de keuze uit diverse houtdikte’s bijvoorbeeld: 28 mm, 40 mm, en 68 mm dik grenenhout, er zijn in totaal 11 soorten ramen en deuren om uit te kiezen. De plaats waar de ramen en deuren komen kunt u zelf bepalen.

Alle blokhutten kunnen worden voorzien van een voor en/of zijluifel met eventueel een dichte of open aanbouw. De tuinhuizen kunnen kleurloos of in kleur worden geïmpregneerd. Verdere optie’s zijn bijvoorbeeld een houten vloer, dak en vloerisolatie of dakpanplaten i.p.v. dakshingles.

Maatwerk blokhutten